Tanfolyamok

Kezdő tanfolyam:
Legfőbb ideje, hogy elkezdd!!! Angol nélkül, tudod, igen nehéz boldogulni. Célként kitűzhetjük, hogy alapvető élethelyzetekben meg tudj mukkani – a többi majd jön magától, meglátod, csak szorgalom és kitartás!

Újrakezdő tanfolyam:
Valamikor tanították Neked az angolt a suliban, de régen is volt, ráadásul mindannyian megtapasztaltuk már a közoktatás viszontagságos helyzetét, nem is beszélve a rosszul szervezett nyelvtanfolyamokról. Amikor a szomszéd kislány tanított, az sem volt az igazi, igaz? Örök újrakezdő vagy, úgy érzed, nem tudsz semmit, hiába is tanították – ne keseredj el – segítek, csak tárcsázd a számomat.

Nyelvvizsga:
Felkészítelek alap (B1), közép (B2) vagy felsőfokú (C1) nyelvvizsgára is, írásbelire és szóbelire is egyaránt. Választhatjuk az Origó, ECL, TELC, EURO, BME, vagy bármelyik más nyelvvizsgát. Üzleti, szakmai vizsgákat is tehetsz.

Érettségi:
Ha fontos a sikeres érettségi, legyen az közép-, vagy emelt szintű, keress bátran, felkészítelek, középiskolai nyelvtanári tapasztalataimra alapozva.

Pótvizsga:
Kellemetlen. Belepiszkítottak a nyári szünetedbe. Ne vizsga előtt két nappal keress, mert akkor sokat már nem segíthetek. Elég a linkeskedésből! Tudom, tudom, ne is mondd, a tanár a hibás, mint mindig, pikkel rád. Mottó: csak görbüljön.

Külföldi munka:
Munkakeresés, állásinterjú nyelvezete, szakma-specifikus (pl: vendéglátás) nyelv, és egyéb hasznos dolog, hogy ne lehessen oly könnyedén eladni Téged távol szép hazánktól.

Állásinterjú:
Ha angolul is kérdeznek, és nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni, tárcsázd a számom. Felkészülünk a 600 leggyakrabban előforduló interjúkérdésből.

Nyelvtani rendszerező:
Ha úgy érzed, a nyelvtan a gyenge pontod, bizonytalan vagy, sokat hibázol, vannak sötét foltok, vagy csak egyszerűen nem érted, vagy keveset gyakoroltad, fordulj hozzám bizalommal.

Beszéd centrikus:
Beszélni, beszélni, beszélni szeretnél, méghozzá helyesen, választékosan és folyékonyan, ugye? Sokat utazol, vagy a munkádhoz kell? Megoldjuk. Fordulj hozzám bizalommal.

Üzleti, szakmai:
Business English oktatását vállalom minden szinten, legyen az általános, cég-, vagy szakma specifikus.

Korrepetálás iskolásoknak:
Ha javítani szeretnél, nem érted az anyagot, nem tudsz angolul megszólalni, hármasra, vagy ne adj Isten, bukásra állsz, sürgősen add oda apának, vagy anyának a telefonszámomat: +36 20 544-2722

Szinten tartó:
Ha már egyszer eljutottál a kívánt szintre, és meg is akarod tartani, nem akarsz kijönni a gyakorlatból, de nincs elég lehetőséged a gyakorlásra, akkor jelentkezz ide.

Tehetséggondozás:
Ha úgy érzed, nem megfelelő, vagy nem elég a tudás, amit az iskolában átadnak, megelégelted a langyos vizet, akkor add meg apának, vagy anyának a telefonszámomat: +36 20 544-2722