Referenciák

Hogy miért érdemes nálam angolt tanulni? Ezek az idézetek talán a legbeszédesebbek:

„ …különös, de az első angolóráról kilépve azonnal használtam a nyelvet élesben, amikor is turistákat igazítottam célba.” (Márk 33)

„ … végre megértettem az igeidőket és használni is tudom őket” (Ildi 17)

„… eleinte nem nagyon mertem és tudtam megszólalni, fél évnyi tanulás után egész jól ki tudom fejezni magam angolul, bár néha vétek nyelvtani hibákat, de egyre kevesebbet. „ (Orsi 17)

„ Üdvözlet Dublinból! ….két heti eszeveszett álláskeresés után egy kávézóban sikerült elhelyezkednem…..köszi szépen mindent, ha erre jársz egy ír kávéra a vendégem vagy – hozzál esernyőt….” (Egon 24)

„ Emlékszem, milyen kínos volt, mikor az első prezentációmat angolul kellet megtartanom, előző este nem sokat aludtam – ma már nyugodtan alszok…” (Gábor 37)

„ Lányom, Bea két egész jegyet javított, hármasról ötösre, szereti az angolórákat, sokat jelentkezik…..azt hiszem, két tanítási nyelvű középiskolába adjuk.” (Móni 42)

„ A suliban a nagy csoportlétszám és a gyakori tanárcsere miatt egyszerűen nem haladtunk semmit, a fiúk mindig beszólogatnak, a tanár meg csak ordibál egész órán. Gábor bácsinál legalább tanulok, meg ő kedves és türelmes, de szigorú is néha, de azért tök jófej” (Anna 12)

„ Kellett nagyon a sikeres nyelvvizsga a felvételimhez, ezért a biztonság kedvéért az EURO-ra és TELC-re is bejelentkeztem. 67 és 82%-kal mindkettőn átmentem…”(Máté 19)